Opwarmhulpje bij afhaalgerechten

PASTAGERECHTEN

  • Spaghetti bolognese warmt u 4 à 5 minuten op in een microgolfoven op +/- 800 watt.
  • De lasagne bolognese en de cannelloni met gegrilde groenten en tomatensaus kan je 30 à 35 minuten opwarmen in een voorverwarmde oven van 150 °C. Om het proces te versnellen kan je de lasagne of de cannelloni eerst voor 3 minuten op 900 watt in de microgolf oven zetten. Daarna nog 15 minuten in de oven. (150°C)
  • Spirelli met curry, groenten en scampi warmt u 4 minuten op in een microgolfoven op 700 à 800 watt. De scampi die apart verpakt zitten legt u in het zakje 6 à 7 minuten in water dat net gekookt heeft maar niet meer op het vuur staat.
  • Penne pesto met groenten en kip zet u eerst voor 3 minuten op 900 watt in de microgolf oven zetten. Daarna nog 10 minuten in een voorverwarmde oven. (150°C)

OOSTERS

  • Fish tikka curry met rijst warmt u op in de microgolfoven. +/- 4 à 5 minuten op 900 watt zouden moeten volstaan.

COMFORT FOOD

  • Bistecca met gesmoorde groenten en aardappeltjes. De bistecca neemt u uit het schaaltje en laat u op kamertemperatuur komen. De aardappeltjes en groenten verdeelt u over het kommetje. Deze mogen in een goed voorverwarmde oven van 200°C voor 12 minuten. Dan legt u de bistecca bij in de oven maar rechtstreeks op de grill. Na 8 minuten zet u de oven uit en de zet u de deur van de oven half open. U laat alles 8 minuten rusten. Op deze manier zou de bistecca saignant moeten zijn. Heeft u uw vlees graag iets harder gebakken verlengt u de tijd in de oven maar ook de tijd om het vlees te laten rusten.
  • Hot Dog deluxe. U neemt alles uit de kom met uitzondering van de worsten. Deze zet u in een voorverwarmde oven van 180 °C. Na vijf minuten mag het spek erbij. Nog vijf minuten later het broodje dat u openlegt. Tijd om te assembleren. U legt de broodjes in het kommetje met de opening naar boven. U legt er eerst het spek in, dan de worst en bestrooit dit met de gemalen kaas. Zo nog drie minuten terug in de oven tot de kaas is gesmolten. U werkt af met de gebakken uitjes, augurk en de saus. Smakelijk.
  • De Enchilada met bio kip zet u eerst voor 3 minuten op 900 watt in de microgolf oven zetten. Daarna nog 10 minuten in een voorverwarmde oven. (180°C)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »