Opwarmhulpje bij afhaalgerechten

SOEPEN

  • Soep van vergeten groenten en minestrone-soep kan u in de biologisch afbreekbare bekers opwarmen in de microgolfoven. Op een potje op het vuur kan uiteraard ook maar wel in de gaten houden dat de soep niet meer kookt.

PASTAGERECHTEN

  • Ravioli met boschampignons, bloemkool en venkelworst warmt u op in de microgolfoven. 4 à 5 minuten op 800 à 900 watt.
  • Spaghetti, zowel de bolognese als de vegan-versie, warmt u 4 à 5 minuten op in een microgolfoven op 8 à 900 watt.

VISGERECHTEN

  • Scampi diabolique warmt u best op in de microgolfoven. +/- 4 à 5 minuten op 750 watt. Het gerecht moet uiteraard warm zijn maar even controleren na deze tijd is aangeraden. Om de scampi mooi knapperig te houden zeker niet te lang opwarmen.

OVENSCHOTEL

  • De vispannetjes mogen 25 à 30 minuten in een goed voorverwarmde oven van 180 °C. Als de kaas mooi goudbruin is gegratineerd zijn ze zeker warm.

COMFORT FOOD

  • Blinde vink met boontjes en aardappeltjes warmt u op in een voorverwarmde oven op 150 °C. 20 minuten afgedekt met alu-folie en nog 10 minuten onafgedekt. in de microgolfoven zouden +/- 4 à 5 minuten op 900 watt moeten volstaan.

STOOFPOTJES

  • De stoverij van wild met rode kool, witloof en aardappeltjes warmt u op in een voorverwarmde oven op 150 °C. 20 minuten afgedekt met doorprikte alu-folie en nog 10 minuten onafgedekt. in de microgolfoven zouden +/- 4 à 5 minuten op 900 watt moeten volstaan.
  • De videe van fazant met stoemp van knolselder en spruitjes warmt u op in een voorverwarmde oven op 150 °C. 20 minuten afgedekt met doorprikte alu-folie en nog 10 minuten onafgedekt. Het videe-koekje zet u de laatste 10 minuten mee in de oven. in de microgolfoven zouden +/- 4 à 5 minuten op 900 watt moeten volstaan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »